2010. március 22., hétfő

Case 39 (A 39-es ügy)

Case 39 (A 39-es ügy)

Renée Zellweger szociális munkást alakít, aki magához vesz egy kislányt, mert a szülei rosszul bánnak vele. Csakhogy hamarosan egyre több jel mutat arra, hogy nem a szülőkkel van baj, sokkal inkább a kislánnyal, aki nagyon furcsán kezd el viselkedni.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0795351/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/case%2039/0/99/0
Feliratok: [hosszúpuska] [sub-titles]

Sin Nombre (Sin Nombre)

Sin Nombre (Sin Nombre)

El Casper (Edgar Flores), egy fiatal fiút vezet be bandája körébe. A srác, aki az "El Smiley" (Kristyán Ferrer) becenevet kapja, igazi belevaló zöldfülű. Casper kapcsolatba kerül egy lánnyal, Martha Marlene-nel (Diana Garcia), de bandája előtt titokban tartja a dolgot, mivel félti a lányt. Mikor a csaj követi őt egy gyűlésre, a vezér, Lil 'Mago (Tenoch Huerta Mejía), Casper tiltakozása ellenére fogságba ejti. S miután Lil 'Mago sikertelenül próbálja megerőszakolni, véletlenül megöli őt.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1127715/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/sin%20nombre/0/99/0
Feliratok:[opensubtitles]

Green zone (Green zone)

Green zone (Green zone)

Paul Greengrass az utóbbi idők legjobb akciófilmjét készítette, szintén neki köszönhető A United 93-as is, amely a 9/11-het kötődik és a negyedik eltérített repülőgép történetét mutatja be felettébb izgalmas módon. Greengrass a Bourne filmek főszereplőjével, Matt Damonnal dolgozott együtt. A színész egy ügynököt alakít, aki Irakban kutat tömegposztító fegyverek után, néha pedig pár morcos egyénbe fut bele. Rajiv Chandrasekaran regényéből Brian Helgeland készített forgatókönyvet. Itthon június 3-án mutatják be.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0947810/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/green%20zone/0/99/0
Feliratok: [sub-titles]

2010. március 18., csütörtök

New York I love you (New York szeretlek)

New York I love you (New York szeretlek)

A Párizs, szeretlek! (Paris, je t’aime) producerei ezúttal az Egyesült Államok szívét, a “Nagy almát”, vagyis New Yorkot választották filmantológiájuk helyszínéül. Felkértek hát 12 rendezõt, hogy forgassanak 5 perces kisfilmeket arról, hogy miért is lehet szeretni a világ egyik legnevezetesebb metropoliszát. Õk pedig verbuváltak egy igazi sztárgárdát, olyan neveket, mint Kevin Bacon, Orlando Bloom, James Caan, Hayden Christensen, Julie Christie, Bradley Cooper, Chris Cooper, Carla Gugino, Ethan Hawke, John Hurt, Shia LaBeouf, Natalie Portman, Christina Ricci, Goran Visnjic, Anton Yelchin, csak hogy néhányukat említsük, és alkottak sok kis szerethetõ romantikus filmecskét, hogy összeillesztve egy kerek egész filmet láthasson a nagyérdemû New York csillogó városáról.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0808399/
Feliratok: [hosszúpuska]
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/new%20york%20i%20love%20you/0/99/0

Rec 2 (Rec 2)

Rec 2 (Rec 2)

"[Rec] 2" ott kezdõdik, ahol az elsõ rész véget ért. A helyszínre egy állig felfegyverkezett kommandós egység társaságában az egészségügyi minisztérium ellenõre is megérkezik. Szinte azonnal a mély vízbe dobták az egységet. Míg a kommandósok semmit nem tudnak hogy mi is a feladatuk, addig a vezetésükre küldött civil személy tökéletesen tisztában van vele ki, illetve mi is van a titkos szobában a tetõtérben, ahol az elsõ rész utolsó jelenete játszódott.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1245112/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/rec%202/0/99/0
Feliratok: [hosszúpuska]

Unrivaled

Unrivaled

Rendezõ:
Warren P. Sonoda

Szereplõk:
Hector Echavarria ... Ringo Duran
Rashad Evans ... Christopher Holland
Steven Yaffee ... Link
Keith Jardine ... Stone
Heath Herring ... Demoledoe
Nicholas Campbell ... Raphael

IMDB: http://us.imdb.com/title/tt1426325/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/unrivaled/0/99/0
Feliratok: [hosszúpuska]

2010. március 15., hétfő

Cash (Ca$h)

Cash (Ca$h)

Fiatal pár egy táskát talál, amely színültig tele van pénzzel. Röviddel azután, úgy tûnik, hogy a készpénz a maffia tulajdonát képezi, amit azt vissza akar szerezni.
Egy titokzatos férfi, bármit megtenne, hogy visszakapja a bõröndöt és a bankjegyeket.
Chicagoban egy bõröndöt megtalálni, nem könnyû dolog.
De aki leleményes, az forró nyomra talál, mely elvezeti õt a táskához, és annak megtalálójához.
Persze, a pénz, ahogy jött, egy része úgy ment is és ezt vissza kell szerezni.
Hogy milyen áron???
Érdekes konfliktusokon mennek keresztül, amíg az utolsó cent is visszakerül a táskába. De ezzel még nem lesz vége a játszmának! Chicago, húzza õket egyre mélyebbre és mélyebbre ez egy elkeseredett spirál,
ez a megtévesztés és az erõszak.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1106860/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/cash/0/99/0
Feliratok: [hosszúpuskasub]

2010. március 13., szombat

Cop out (Két kopper)

Cop out (Két kopper)

A Kevin Smith rendezésében készülő akció-vígjáték eddig Couple of dicks címen futott, ám ez talán kicsit erős lett volna a mozinézők gyomrának ezért Cop Out lett a végleges címe. A film középpontjában két, hosszú ideje partnerként dolgozó New York-i zsaru áll, akik éppen egy ellopott, igen ritka és nagy értékű baseball-kártya ügyében nyomoznak, és hamarosan egy könyörtelen, gyűjtőmániában szenvedő gengszterrel kell szembenézniük. Jimmy (Bruce Willis), veterán rendőr akinek eltűnt gyűjteménye az egyetlen, amivel lánya hamarosan sorra kerülő házasságának költségeit fedezni tudja, Paul (Tracy Morgan), a társa viszont folyamatosan felesége vélt hűtlenségének nyomait keresi, ezért elég nehezen tud fókuszálni a történtekre. Igazi sikerpáros…

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1385867/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/cop%20out/0/99/0
Feliratok: hamarosan: [hosszúpuska] [sub-titles]

2010. március 9., kedd

Brooklyn's Finest (Brooklyn mélyén)

Brooklyn's Finest (Brooklyn mélyén)

Rendező: Antoine Fuqua
Szereplők: Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Wesley Snipes, Vincent DOnofrio

Eddie Dugan-t (Richard Gere), a kiégett veterán rendőrt csupán egyetlen hét választja el jól megérdemelt nyugdíjazásától, attól, hogy visszavonuljon connecticuti halászkunyhójába. A rendőrség kábítószeres ügyosztályán dolgozó tiszt, Sal Procida (Ethan Hawke) rádöbben, hogy nincs esélye jobb életet biztosítani sokat szenvedett felesége és hét gyermeke számára. Clarence Butler-nek (Don Cheadle) pedig, aki túl hosszú ideje dolgozik már beépített ügynökként, kezd a lojalitása kollégái helyett a börtönben raboskodó Caz (Wesley Snipes), Brooklyn egyik leghírhedtebb kábítószer-kereskedője felé fordulni. A magánéletbeli és a munkájukra nehezedő nyomás miatt mindhármuknak azzal kell szembesülniük, hogy napi feladataik és a becsületük a világ legnehezebb dolgává változott.
Amikor a New York-i Rendőrkapitányság célul tűzi ki maga elé egy közismert kábítószer terjesztő hálózat felgöngyölítését, a három rendőrtiszt a brooklyni alvilág, erőszak és korrupció mindent elsöprő árjában találja magát. 7 nap alatt Eddie, Sal és Tango élete végzetesen megváltozik, ahogyan maga alá temeti őket a bűn világa, melynek során minden összeomlani látszik.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1210042/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/brooklyns%20finest/0/99/0
Feliratok: hamarosan [sub-titles]

2010. március 8., hétfő

Legion (Légió)

Legion (Légió)

szereplő(k):
Paul Bettany (Michael)
Kevin Durand (Gabriel)
Adrianne Palicki (Charlie)
Dennis Quaid (Bob Hanson)
Doug Jones (Ice Cream Man)
Lucas Black (Jeep Hanson)
Kate Walsh (Sandra Anderson)

Az angyalok az Úr parancsát követve hajlandóak bármire. Amikor a világ teremtője megelégeli az emberi bűnök kiapadhatatlan folyamát, elveszítve minden hitét az emberiségben úgy dönt, hogy elküldi az angyalok légióját a Földre.
A Gabriel vezette sereg váratlan ellenállásba ütközik a halandók oldalára álló Michael arkangyal személyében, aki a Mojave sivatagban rekedt néhány emberrel együtt közösen veszi fel a harcot a légióval szemben. Mihály már tudja, hogy a túlélők között lévő fiatal terhes nő meg nem született gyermeke az emberiség utolsó esélye.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1038686/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/legion/0/99/0
Feliratok: [hosszúpuska] [sub-titles]


From paris with love (Párizsból szeretettel)

From paris with love (Párizsból szeretettel)

Szereplõk: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Amber Rose Revah, Melissa Mars, Richard Durden, Farid Elouardi

Pierre Morel, az Elrabolva és a Banlieue 13 A bûnös negyed rendezõjének új akció-thrillerében Richard Stevens (Jonathan Rhys Meyers) egy alacsony beosztású, nyugodt, csendes természetû titkosügynök, aki a Francia amerikai nagykövetségen dolgozik. Charlie Wax ügynök viszont éppen az ellentéte: magas beosztású, arrogáns, elõször-üt-aztán-kérdez természetû FBI-os, aki éppen Párizsba utazik, hogy megakadályozzon egy terrorista támadást

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1179034/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/from%20paris%20with%20love/0/99/0
Feliratok: [hosszúpuska] [sub-titles]


2010. március 6., szombat

Alice in wonderland (Alice csodaországban)

Alice in wonderland (Alice csodaországban)

szereplő(k):
Mia Wasikowska (Alice Kingsley)
Johnny Depp (Kalapos)
Helena Bonham Carter (Vörös Királynő)
Anne Hathaway (Fehér Királynő)
Michael Sheen (Nyalka Nyúl)

Alice visszatér a kislányként megismert különös világba, hogy újra találkozzon gyerekként megismert különös barátaival: a Kalapossal, Nyalka Nyúllal, Vigyori Úrral, Bölcselővel és a különös ikerpárral, Tutyikával és Mutyikával. A lány fantasztikus utazásba kezd Csodaországban, melynek legfőbb célja a zsarnok Vörös Királynő uralmának megdöntése.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1014759/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/alice%20in%20wonderland/0/99/0
Feliratok: hamarosan [hosszúpuska]
[sub-titles]


2010. március 5., péntek

Shutter Island (Viharsziget)

Shutter Island (Viharsziget)

Szereplők:
Leonardo DiCaprio (Teddy Daniels)
Mark Ruffalo (Chuck Aule)
Ben Kingsley (Dr. John Cawley), Emily Mortimer (Rachel Solando), Michelle Williams (Dolores Chanal), Max von Sydow (Dr. Jeremiah Naehring)

Az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese legújabb filmje két amerikai rendőrbíró, Teddy Daniels és Chuck Aule története, akiket egy Massachusetts partjaitól távol fekvő, sivár szigetre rendelnek nyomozni. A szigeten egy erőd-szerű elmegyógyintézet áll beteg bűnözők számára, és innen szökik meg rejtélyes körülmények között egy gyilkosságért elítélt nő...
A rendezőn és a sztárokon kívül garancia a sikerre, hogy a film Dennis Lehane regénye alapján készült. Ő szolgáltatta ugyanis az alapanyagot az elmúlt évek két legjobban sikerült krimijéhez, a Hideg nyomonhoz és a Titokzatos folyóhoz, valamint számos epizódot jegyez minden idők legjobb tévésorozatából, a Drótból is.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1130884/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/shutter%20island/0/99/0
Feliratok: [sub-titles] [hosszúpuska]

2010. március 4., csütörtök

Leaves of Grass

Leaves of Grass

JanetEdward Norton ... Bill Kincaid / Brady Kincaid
Melanie Lynskey ... Colleen
Susan Sarandon ... Daisy Kincaid
Keri Russell ... Janet

A Tim Blake Nelson rendezésében készülő Leaves of Grass-ban Edward Norton kettős szerepet játszik: egy ikerpárét. Az ikrek szöges ellentétben állnak egymással – egyikük egy nagytudású, elismert filozófia professzor, míg a másik marihuana termesztéssel keresi kenyerét. Amikor azonban egy helyi drogbárónak meggyűlik a baja a fiatalabb fivérrel, a két testvér együttes erővel száll szembe a fenyegetéssel….
Norton komoly színészi kihívásnak tekintette a szerepet, és annyira belevetette magát a filmbe, hogy a produceri teendőkbe is beszállt.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1151359/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/leaves%20of%20grass/0/99/0
Feliratok: hamarosan: [hosszúpuska] [sub-titles]


2010. március 2., kedd

Solomon Kane (Solomon Kane)

Solomon Kane (Solomon Kane)

Szereplők: James Purefoy, Max von Sydow, MacKenzie Crook, Pete Postlethwaite, Rachel Hurd-Wood, Alice Krige

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon – a Kaszás – bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit….

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0970452/
Torrentek: http://thepiratebay.org/search/solomon%20kane/0/99/0
Feliratok: hamarosan [hosszúpuska]